груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1866
Titel: Удосконалення блоків приладів автоматизованих процедур індивідуального відновлення
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології »
Autoren: Альонушкіна, Т. Й.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Трунов О. М.
автоматизована система
реабілітаційна робототехніка
нейрореабілітація
дистанційний моніторинг
відновлення
реабілітаційні пристрої
маніпуляційна система
відновлення м’язів
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Кваліфікаційна магістерська робота зі спеціальності 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології. Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Магістерська робота спрямована на вдосконалення розробки програмного та апаратного забезпечення для комплексу індивідуального відновлення м’язової та рухової активності. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає в тому, що апаратно-програмний комплекс може бути впроваджений в якості стандартної клінічної практики для пацієнтів, які перенесли неврологічну травму. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет, завдання дослідження та розроблення магістерської роботи. У першому розділі розглянуті методи та засоби індивідуального відновлення м’язової та рухової активності. Проведено порівняльний аналіз сучасних приладів, визначено їх основні переваги та недоліки. У другому розділі проводиться дослідження апаратного та програмного забезпечення необхідного для побудови пристрою індивідуального відновлення м’язової та рухової активності. Розроблено функціональну схему пристрою. Третій розділ містить розробку та тестування апаратно-програмного забезпечення; схему електричних з’єднань модулів та алгоритм їх роботи; програмне забезпечення для мікроконтролера; алгоритм та принцип роботи програмного забезпечення. У четвертому розділі описано проблеми охорони праці та безпеки захисту медичних даних. Додатки містять результати апробації лістинг коду для роботи пристрою індивідуального відновлення м’язової та рухової активності, макет системи керування, схему алгоритму керування виконуваних сервером етапів процесу моніторингу, структурну схему роботи системи керування моніторингом, принципову схему пристрою. Магістерська робота містить 96 сторінок, серед яких 48 рис., 6 таблиць, 3 додатка, 54 посиланя.
Beschreibung: Альонушкіна Т. Й. Удосконалення блоків приладів автоматизованих процедур індивідуального відновлення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології / Т. Й. Альонушкіна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1866
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореф.Алёнушкина.pdf874.38 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.