Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Назва: | Розвиток методів та засобів створення ділянок автоматизованих переробних підприємств |
Інші назви: | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » |
Автори: | Ткаченко, П. І. |
Ключові слова: | автореферат магістерська робота кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Трунов О. М. сортування гідросортування маніпулятор лоток томати помідори сік шкірка насіння переробні підприємства сортувальні системи |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | ЧНУ ім. Петра Могили |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційна робота магістра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2021. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, першого, другого та третього розділу, висновків до кожного з розділів, список використаних джерел та посилання, а також спеціальної частини –охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі наведені: теоретичні відомості про способи переробки томатів, ключові особливості систем сортування плодів томатів, переваги та недоліки методів сортування, а також принципи відбору та розділення існуючих потоків сировини враховуючи типи виробництва. У другому розділі розробляється структурна схема комплексної переробки томатів, схема роботизованого сортувального вузла, функціональна схема процесу сортування за зрілістю, автоматизована система сортування і переробки плодів томатів, алгоритм роботи системи сортування за зрілістю. У третьому розділі проводиться дослідження процесу керування кроковими двигунами маніпуляторів що інтегровано в систему за рахунок драйвера – TMC2130, функціональні можливості якого призводять до: плавної роботи маніпулятора, зниження шуму при роботі. В четвертому розділі здійснюється аналіз факторів виробничого середовища, із зазначенням заходів безпеки з метою запобігання надзвичайних ситуацій в приміщені сортування та обробки томатів. Магістерська робота містить 142 с. (без додатків), 64 рис., 24 табл., 67 джерел посилання. |
Опис: | Ткаченко П. І. Розвиток методів та засобів створення ділянок автоматизованих переробних підприємств : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології » / П. І. Ткаченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 12 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет комп'ютерних наук |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Автореф.Ткаченко.pdf | 481.28 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.