груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1948
Назва: Мобільний органайзер із функцією обліку фінансів
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Автори: Фалінська, Єлизавета Сергіївна
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецька С. В.
мобільний застосунок
база даних
Angular
Ionic
Firebase
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: підвищення зручності процесу планування часових та фінансових витрат шляхом розробки мобільного органайзеру із функцією обліку фінансів. У вступі аргументовано актуальність вибраної теми, визначено мету даної роботи, поставленні завдання для досягнення означеної мети та сформульовані об’єкт і предмет. У першому розділі проведено аналіз аналогів мобільних застосунків, тобто їх функціоналу для виявлення вдалих рішень для вирішення поставленої мети та розробки вдалого застосунку. Обрано стек технологій для створення розроблюваного мобільного застосунку та на основі аналізу функціоналу аналогів визначено вимоги до програмного застосунку. У другому розділі розроблено та описано діаграми використання, класів, послідовностей, діяльностей, станів, компонентів та розгортання, які створенні для кращого розуміння структури розроблюваного програмного застосунку. У третьому розділі викладена реалізація програмного коду застосунку та опис користувацького інтерфейсу. Для збереження даних була налаштована база даних та підключена автентифікація користувачів за допомогою Firebase. КРБ викладена на 60 сторінок, вона містить 3 розділи, 51 ілюстрацій, 1 таблицю,16 джерел в переліку посилань.
Опис: Фалінська Є. С. Мобільний органайзер із функцією обліку фінансів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Є. С. Фалінська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1948
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Фалінська.pdf207.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.