груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1948
Title: Мобільний органайзер із функцією обліку фінансів
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Фалінська, Єлизавета Сергіївна
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
кафедра інженерії програмного забезпечення
Дворецька С. В.
мобільний застосунок
база даних
Angular
Ionic
Firebase
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Мета роботи: підвищення зручності процесу планування часових та фінансових витрат шляхом розробки мобільного органайзеру із функцією обліку фінансів. У вступі аргументовано актуальність вибраної теми, визначено мету даної роботи, поставленні завдання для досягнення означеної мети та сформульовані об’єкт і предмет. У першому розділі проведено аналіз аналогів мобільних застосунків, тобто їх функціоналу для виявлення вдалих рішень для вирішення поставленої мети та розробки вдалого застосунку. Обрано стек технологій для створення розроблюваного мобільного застосунку та на основі аналізу функціоналу аналогів визначено вимоги до програмного застосунку. У другому розділі розроблено та описано діаграми використання, класів, послідовностей, діяльностей, станів, компонентів та розгортання, які створенні для кращого розуміння структури розроблюваного програмного застосунку. У третьому розділі викладена реалізація програмного коду застосунку та опис користувацького інтерфейсу. Для збереження даних була налаштована база даних та підключена автентифікація користувачів за допомогою Firebase. КРБ викладена на 60 сторінок, вона містить 3 розділи, 51 ілюстрацій, 1 таблицю,16 джерел в переліку посилань.
Description: Фалінська Є. С. Мобільний органайзер із функцією обліку фінансів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Є. С. Фалінська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1948
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Фалінська.pdf207.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.