груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2000
Назва: ГІС-технології та бази даних в геодезичних та землевпорядних роботах.
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Автори: Коваль, В. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Перович Л. М.
геоінформаційні системи
геоінформаційні технології
земельно-кадастрові відомості
кадастрові бази
зонування земель
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Магістр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі охарактеризовано технологію використання ГІС-технологій та баз даних в геодезичних та землевпорядних роботах, розкрито світовий стан розвитку геоінформаційних систем; описано тенденції розвитку апаратного та інструментального забезпечення ГІС. Проаналізовано засади ведення централізованої бази даних державного земельного кадастру України на національному рівні та регіональних централізованих кадастрових баз даних, до складу яких входять бази даних базового рівня. Визначено переваги та недоліки централізованої моделі архітектури баз даних АСДЗКУ. Висвітлені наукові-концептуальні аспекти зонінгу у кадастровій системі засобами ГІС-технологій, які визначають місця розташування обмежень щодо використання земель, межі кадастрових зон і кварталів, межі оціночних районів і зон, кадастрові номери, що являють собою території адміністративно-територіальної одиниці.
Опис: Коваль В. А. ГІС-технології та бази даних в геодезичних та землевпорядних роботах : автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня вищої освіти бакалавр : спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / В. А. Коваль , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2000
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Коваль В..docx.pdf306.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.