груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2000
Title: ГІС-технології та бази даних в геодезичних та землевпорядних роботах.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітньо- кваліфікаційного ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Authors: Коваль, В. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Перович Л. М.
геоінформаційні системи
геоінформаційні технології
земельно-кадастрові відомості
кадастрові бази
зонування земель
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня Магістр за спеціальністю 193 – Геодезія і землеустрій. – Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, м. Миколаїв, 2020. В роботі охарактеризовано технологію використання ГІС-технологій та баз даних в геодезичних та землевпорядних роботах, розкрито світовий стан розвитку геоінформаційних систем; описано тенденції розвитку апаратного та інструментального забезпечення ГІС. Проаналізовано засади ведення централізованої бази даних державного земельного кадастру України на національному рівні та регіональних централізованих кадастрових баз даних, до складу яких входять бази даних базового рівня. Визначено переваги та недоліки централізованої моделі архітектури баз даних АСДЗКУ. Висвітлені наукові-концептуальні аспекти зонінгу у кадастровій системі засобами ГІС-технологій, які визначають місця розташування обмежень щодо використання земель, межі кадастрових зон і кварталів, межі оціночних районів і зон, кадастрові номери, що являють собою території адміністративно-територіальної одиниці.
Description: Коваль В. А. ГІС-технології та бази даних в геодезичних та землевпорядних роботах : автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня вищої освіти бакалавр : спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / В. А. Коваль , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2000
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Коваль В..docx.pdf306.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.