груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2045
Titel: Особливості проходження публічної служби в Україні: організаційно-правовий аспект
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Autoren: Парменова, Н. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
публічна служба
вступ на службу
просування по службі
припинення служби
перевірка службовця
публічне адміністрування
публічно-правові відносини
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню існуючих проблем, що виникають під час проходження вітчизняної публічної служби на практиці та пошуку шляхів удосконалення регулювання відповідних відносин у публічній службі. Під час опису розвитку публічної служби на українських землях встановлено, що і досі існує потреба у дослідженні ґенези публічної служби та встановлені єдиної періодизації історичного розвитку публічної служби. Проведено аналіз судової статистики спорів, що виникають в процесі проходження публічної служби, а також закордонний досвід проходження публічної служби на прикладі Франції, Німеччини і США. Основна увага кваліфікаційної роботи приділяється напрямам удосконалення адміністративно-правового регулювання проходження публічної служби та перспективам реформування законодавства України у відповідності до європейських стандартів.
Beschreibung: Парменова Н. В. Особливості проходження публічної служби в Україні: організаційно-правовий аспект : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Н. В. Парменова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2045
Enthalten in den Sammlungen:Інститут державного управління

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореферат_до_кваліфікаційної_роботи_Парменова_Н_В_17_12.pdf381.13 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.