груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2045
Title: Особливості проходження публічної служби в Україні: організаційно-правовий аспект
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Парменова, Н. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
публічна служба
вступ на службу
просування по службі
припинення служби
перевірка службовця
публічне адміністрування
публічно-правові відносини
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню існуючих проблем, що виникають під час проходження вітчизняної публічної служби на практиці та пошуку шляхів удосконалення регулювання відповідних відносин у публічній службі. Під час опису розвитку публічної служби на українських землях встановлено, що і досі існує потреба у дослідженні ґенези публічної служби та встановлені єдиної періодизації історичного розвитку публічної служби. Проведено аналіз судової статистики спорів, що виникають в процесі проходження публічної служби, а також закордонний досвід проходження публічної служби на прикладі Франції, Німеччини і США. Основна увага кваліфікаційної роботи приділяється напрямам удосконалення адміністративно-правового регулювання проходження публічної служби та перспективам реформування законодавства України у відповідності до європейських стандартів.
Description: Парменова Н. В. Особливості проходження публічної служби в Україні: організаційно-правовий аспект : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Н. В. Парменова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2045
Appears in Collections:Інститут державного управління



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.