груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
Title: Конкурентоспроможність сільськогосподарського підприємства та обгрунтування шляхів її підвищення
Other Titles: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Authors: Боднарюк, П. Е.
Keywords: Кафедра економіки та підприємництва
магістерська робота
Кузьменко О. Б.
ТОВ СП «НІБУЛОН»
принципи
модель
конкуретоспроможність
виробництво
управління процесом
аналіз
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Узагальнено теоретико-методологічні засади підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства. Визначено підходи, принципи та методи прийняття управлінських рішень щодо конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто структуру сільського господарства комплексу України, надано характеристику підприємствам, які визнані найбільшими агропромисловими підприємствами України. Розроблено модель стратегії підвищення ефективності конкурентоспроможної діяльності ТОВ СП «НІБУЛОН».
Description: Боднарюк П. Е. Конкурентоспроможність сільскогосподарськго підприємства та обгрунтування шляхів її підвищення : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / П. Е. Боднарюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒Миколаїв, 2022. - 109 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
диплом Боднарюк 08.02.22.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.