груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
Назва: Конкурентоспроможність сільськогосподарського підприємства та обгрунтування шляхів її підвищення
Інші назви: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Боднарюк, П. Е.
Ключові слова: Кафедра економіки та підприємництва
магістерська робота
Кузьменко О. Б.
ТОВ СП «НІБУЛОН»
принципи
модель
конкуретоспроможність
виробництво
управління процесом
аналіз
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Узагальнено теоретико-методологічні засади підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства. Визначено підходи, принципи та методи прийняття управлінських рішень щодо конкурентоспроможності підприємства. Розглянуто структуру сільського господарства комплексу України, надано характеристику підприємствам, які визнані найбільшими агропромисловими підприємствами України. Розроблено модель стратегії підвищення ефективності конкурентоспроможної діяльності ТОВ СП «НІБУЛОН».
Опис: Боднарюк П. Е. Конкурентоспроможність сільскогосподарськго підприємства та обгрунтування шляхів її підвищення : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / П. Е. Боднарюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒Миколаїв, 2022. - 109 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2213
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
диплом Боднарюк 08.02.22.pdf1.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.