груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
Titel: Економічні аспекти розвитку ресторанного бізнесу
Sonstige Titel: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Autoren: Ішкувата, А. А.
Stichwörter: Кафедра економіки та підприємництва
магістерська робота
Назарова Л. В.
розвиток ресторанного бізнесу
конкурентоспроможність підприємства
виробництво
фінансово – економічні показники
сфера послуг
управління якістю.
Erscheinungsdatum: 2022
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Кваліфікаціна робота магістра полягає у визначенні конкретних пропозицій щодо обґрунтування рекомендацій з підвищення ефективності аспектів розвитку ресторанного бізнесу. В роботі використаний теоретико-методологічний матеріал, дослідження та публікації вітчизняних та зарубіжних учених у сфері управління розвитком та якістю послуг на підприємствах ресторанного господарства. При проведенні дослідження використовуються нормативнозаконодавчі документи у галуззі якості, а також статистичні дані та звітність підприємства. При написанні роботи були вирішені наступні завдання: розглянуто теоретичні аспекти розвитку підприємств в сфері ресторанного бізнесу, виявлено нормативно-правове управління розвитком в ресторанному бізнесі, обгрунтувано усі норми, що підвищують конкурентоспроможність ресторанного закладу, досліджено основні методи та показники оцінки розвитку підприємства ресторанного бізнесу, проаналізувано показники оцінки розвитку підприємства в сфері ресторанного бізнесу, визначено результати оцінки та обґрунтування рекомендацій з підвищення ефективності розвитку підприємств у сфері ресторанного бізнесу.
Beschreibung: Ішкуватова А. А. Економічні аспекти розвитку ресторанного бізнесу : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / А. А. Ішкуватова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 113 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2214
Enthalten in den Sammlungen:Факультет економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Дипломна робота_Ішкуватова.pdf1.37 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.