груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства
Інші назви: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальності 073 «Менеджмент»
Автори: Брехунцова, О. А.
Ключові слова: Кафедра менеджменту
магістерська робота
Бабич М. М.
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
управління конкурентоспроможністю
інноваційна бізнес-модель
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена актуальним проблемам теоретичних, методичних і практичних аспектів вдосконалення процесів Управління конкурентоспроможністю підприємства на ТОВ “Сандора”. У роботі розкрито теоретичні аспекти сутності поняття конкурентоспроможності та особливості управління нею на підприємствах. Розглянуті основні складові конкурентоспроможності підприємства. Досліджено методи аналізу та оцінки конкурентоспроможності підприємства. Представлено зовнішні й внутрішні фактори впливу на управління конкурентоспроможністю підприємства. Проведено емпіричний аналіз рівня конкурентного середовища ТОВ «Сандора». Проведено оцінку конкурентоспроможності ТОВ “Сандора”. Розроблені рекомендації, щодо удосконалення механізму управління конкурентоспроможністю вітчизняних підприємств. Запропоновано впровадження інноваційної бізнес-моделі в системі управління конкурентоспроможністю ТОВ “Сандора”.
Опис: Брехунцова О. А. Управління конкурентоспроможністю підприємства : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / О. А. Брехунцова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 85 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МР_Брехунцова_О.А._616М.pdf987.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.