груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства
Other Titles: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальності 073 «Менеджмент»
Authors: Брехунцова, О. А.
Keywords: Кафедра менеджменту
магістерська робота
Бабич М. М.
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
управління конкурентоспроможністю
інноваційна бізнес-модель
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена актуальним проблемам теоретичних, методичних і практичних аспектів вдосконалення процесів Управління конкурентоспроможністю підприємства на ТОВ “Сандора”. У роботі розкрито теоретичні аспекти сутності поняття конкурентоспроможності та особливості управління нею на підприємствах. Розглянуті основні складові конкурентоспроможності підприємства. Досліджено методи аналізу та оцінки конкурентоспроможності підприємства. Представлено зовнішні й внутрішні фактори впливу на управління конкурентоспроможністю підприємства. Проведено емпіричний аналіз рівня конкурентного середовища ТОВ «Сандора». Проведено оцінку конкурентоспроможності ТОВ “Сандора”. Розроблені рекомендації, щодо удосконалення механізму управління конкурентоспроможністю вітчизняних підприємств. Запропоновано впровадження інноваційної бізнес-моделі в системі управління конкурентоспроможністю ТОВ “Сандора”.
Description: Брехунцова О. А. Управління конкурентоспроможністю підприємства : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / О. А. Брехунцова ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. - 85 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2221
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МР_Брехунцова_О.А._616М.pdf987.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.