груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
Назва: Зниження рівня тривожності серед студентів внаслідок пандемії covid - 19
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 053 «Психологія»
Автори: Борзенков, Д. О.
Ключові слова: Кафедра психології
бакалаврська робота
Лисенкова І. П.
теоретико-методологічний аналіз наукової літератури
психологічні наслідки пандемії COVID-19
експериментальне дослідження
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Опис: Борзенков Д. О. Зниження рівня тривожності серед студентів внаслідок пандемії COVID -19 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / Д. О. Борзенков ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 80 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
Розташовується у зібраннях:Навчально-науковий медичний інститут

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Борзенков_диплом.pdf686.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.