груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
Title: Зниження рівня тривожності серед студентів внаслідок пандемії covid - 19
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 053 «Психологія»
Authors: Борзенков, Д. О.
Keywords: Кафедра психології
бакалаврська робота
Лисенкова І. П.
теоретико-методологічний аналіз наукової літератури
психологічні наслідки пандемії COVID-19
експериментальне дослідження
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Description: Борзенков Д. О. Зниження рівня тривожності серед студентів внаслідок пандемії COVID -19 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / Д. О. Борзенков ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 80 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
Appears in Collections:Навчально-науковий медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борзенков_диплом.pdf686.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.