груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорзенков, Д. О.-
dc.date.accessioned2022-10-17T08:59:51Z-
dc.date.available2022-10-17T08:59:51Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2236-
dc.descriptionБорзенков Д. О. Зниження рівня тривожності серед студентів внаслідок пандемії COVID -19 : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / Д. О. Борзенков ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 80 с.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра психологіїuk_UA
dc.subjectбакалаврська роботаuk_UA
dc.subjectЛисенкова І. П.uk_UA
dc.subjectтеоретико-методологічний аналіз наукової літературиuk_UA
dc.subjectпсихологічні наслідки пандемії COVID-19uk_UA
dc.subjectекспериментальне дослідженняuk_UA
dc.titleЗниження рівня тривожності серед студентів внаслідок пандемії covid - 19uk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність 053 «Психологія»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчально-науковий медичний інститут

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Борзенков_диплом.pdf686.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.