Please use this identifier to cite or link to this item:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2313
Title: | Дослідження методу багатокритерійного прийняття рішень Fuzzy MARCOS при формуванні рейтингу університетів |
Other Titles: | магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз» |
Authors: | Грохольська, А. І. |
Keywords: | Кафедра інтелектуальних інформаційних систем магістерська робота Сіденко Є. В. Fuzzy MARCOS рейтинг університетів методи нормалізації методи визначення ваг критеріїв методи дефазифікації фазифікація |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | ЧНУ ім. Петра Могили |
Abstract: | Актуальність даного дослідження полягає у необхідності розробки програмного забезпечення для ефективного прийняття рішень студентами щодо вибору університету в умовах багатокритерійності та варіантності альтернативних рішень. Об’єктом дослідження є процес формування рейтингу університетів. Предметом дослідження є метод багатокритерійного прийняття рішень Fuzzy MARCOS та його параметри для формування рейтингу університетів. Метою роботи є дослідження методу Fuzzy MARCOS та впливу його параметрів на результат прийняття рішень при формуванні рейтингу університетів. В результаті виконання роботи було досліджено метод Fuzzy MARCOS, проаналізовано вплив його параметрів на результат рейтингування, а також розроблено програмне забезпечення, в якому реалізовані відповідний метод та можливість вибору параметрів. |
Description: | Грохольська А. І. Дослідження методу багатокритерійного прийняття рішень Fuzzy MARCOS при формуванні рейтингу університетів : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / А. І. Грохольська ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 104 с. |
URI: | https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2313 |
Appears in Collections: | Факультет комп'ютерних наук |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
601 Грохольська Анастасія Ігорівна.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.