груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2313
Title: Дослідження методу багатокритерійного прийняття рішень Fuzzy MARCOS при формуванні рейтингу університетів
Other Titles: магістерськa дисертацїя на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Грохольська, А. І.
Keywords: Кафедра інтелектуальних інформаційних систем
магістерська робота
Сіденко Є. В.
Fuzzy MARCOS
рейтинг університетів
методи нормалізації
методи визначення ваг критеріїв
методи дефазифікації
фазифікація
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність даного дослідження полягає у необхідності розробки програмного забезпечення для ефективного прийняття рішень студентами щодо вибору університету в умовах багатокритерійності та варіантності альтернативних рішень. Об’єктом дослідження є процес формування рейтингу університетів. Предметом дослідження є метод багатокритерійного прийняття рішень Fuzzy MARCOS та його параметри для формування рейтингу університетів. Метою роботи є дослідження методу Fuzzy MARCOS та впливу його параметрів на результат прийняття рішень при формуванні рейтингу університетів. В результаті виконання роботи було досліджено метод Fuzzy MARCOS, проаналізовано вплив його параметрів на результат рейтингування, а також розроблено програмне забезпечення, в якому реалізовані відповідний метод та можливість вибору параметрів.
Description: Грохольська А. І. Дослідження методу багатокритерійного прийняття рішень Fuzzy MARCOS при формуванні рейтингу університетів : магістерська дисертація на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / А. І. Грохольська ; ЧНУ ім. Петра Могили. ‒ Миколаїв, 2022. – 104 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2313
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
601 Грохольська Анастасія Ігорівна.pdf2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.