груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2450
Назва: Електрона система динамічної стабілізації вітчизняних автомобілів
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 151 «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології»
Автори: Розганяєв, Д. О.
Ключові слова: Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
бакалаврська робота
Прищепов О.Ф.
ESP
система динамічної стабілізації
датчик кута повороту
гальмівна система
Дата публікації: 2022
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У роботі пропонується електронна система динамічної стабілізації для вітчизняних автомобілів для підвищення їх надійності, безпеки і конкурентоспроможність порівняно з зарубіжним виробництвом. У першому розділі розглянуто історію створення електронної системи динамічної стабілізації, принцип її дії, перереваги автомобіля з системою динамічноної стабілізації порівняно з автомобілями без неї і описано випадки коли систему потрібно вимикать. У другому розділі розробка електронної системи динамічної стабілізації автомобіля. Розглядається конструкція автомобіля, тормозна система що необхідна для функціонування системи динамічної стабілізації, особливості конструкції рульової системи для встановлення підходящого датчику кута повороту, показані датчики які використовуються в системі, створено схему розміщення датчиків на автомобілі і розроблено датчик кількості обертів колес автомобіля. Показано як змінюється поведінка автомобіля з електронною системою динамічної стабілізації. У третій частині вказані вимоги до робочих приміщень, гігієнічні вимоги що до обладнання, вимоги до рещиму праці та відпочинку робітників, техніка безпеки при роботі і пожежна безпека в приміщенні під час роботи.
Опис: Розганяєв Д. О. Електрона система динамічної стабілізації вітчизняних автомобілів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології» / Д.О. Розганяєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 67 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2450
Розташовується у зібраннях:Факультет ком'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розганяєв-471..pdf2.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.