груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2450
Title: Електрона система динамічної стабілізації вітчизняних автомобілів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 151 «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології»
Authors: Розганяєв, Д. О.
Keywords: Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
бакалаврська робота
Прищепов О.Ф.
ESP
система динамічної стабілізації
датчик кута повороту
гальмівна система
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: У роботі пропонується електронна система динамічної стабілізації для вітчизняних автомобілів для підвищення їх надійності, безпеки і конкурентоспроможність порівняно з зарубіжним виробництвом. У першому розділі розглянуто історію створення електронної системи динамічної стабілізації, принцип її дії, перереваги автомобіля з системою динамічноної стабілізації порівняно з автомобілями без неї і описано випадки коли систему потрібно вимикать. У другому розділі розробка електронної системи динамічної стабілізації автомобіля. Розглядається конструкція автомобіля, тормозна система що необхідна для функціонування системи динамічної стабілізації, особливості конструкції рульової системи для встановлення підходящого датчику кута повороту, показані датчики які використовуються в системі, створено схему розміщення датчиків на автомобілі і розроблено датчик кількості обертів колес автомобіля. Показано як змінюється поведінка автомобіля з електронною системою динамічної стабілізації. У третій частині вказані вимоги до робочих приміщень, гігієнічні вимоги що до обладнання, вимоги до рещиму праці та відпочинку робітників, техніка безпеки при роботі і пожежна безпека в приміщенні під час роботи.
Description: Розганяєв Д. О. Електрона система динамічної стабілізації вітчизняних автомобілів : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 «Автоматизація та комп`ютерно-інтегровані технології» / Д.О. Розганяєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 67 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2450
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Розганяєв-471..pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.