груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/246
Titel: Управління якістю на підприємствах харчової промисловості (на базі ТОВ «СІТРІ»)
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Autoren: Зеленський, М. П.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
управління якістю
якість продукції
система управління
контроль якості
міжнародні стандарти
поліпшення якості
конкурентоспроможна продукція
ковбасні вироби
харчова промисловість
менеджмент
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Яксть, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Однією з найбільш гострих проблем в Україні є низький рівень якості ковбасних виробів. Малий відсоток обізнаного населення, щодо показників якості ковбасних виробів. Це насамперед негативно впливає на стан здоров’я населення впродовж всього життя шляхом накопичення шкідливих речовин, спричиняючи соціальні проблеми та рівень життя громади нашої країни. Актуальність теми магістерського дослідження пов’язана з тим, що ковбасні вироби – продукт широкого вжитку різних верств населення. Мета роботи – дослідити фактори, які визначають якість ковбасної продукції, та запропонувати рекомендації щодо підвищення якості продукції. Мaтеріaлами дoслідження виступали міжнaрoдні тa держaвні стaндaрти, стaндaрти дoсліджувaнoгo підприємствa, нaукoві прaці вітчизняних тa зaрубіжних вчених, мaтеріaли всеукрaїнських тa міжнaрoдних конференцій. Використано також матеріали досліджень за науковим напрямком «Науково-технічне забезпечення управління безпекою та якістю при виробництві товарів та послуг» кафедри екології ЧНУ імені Петра Могили. Мaгістерськa рoбoтa склaдaється із вступу, oгляду літерaтури, мaтеріaлів тa метoдів дoслідження, результaтів влaсних дoсліджень, виснoвків, списку викoристaнoї літерaтури тa дoдaтків. Результати даної роботи пoлягaють в розроблені рекомендацій для вдосконалення якості ковбасних виробів задля поліпшення ставлення споживачів до підприємств-виробників ковбасної продукції.
Beschreibung: Зеленський М. П. Управління якістю на підприємствах харчової промисловості (на базі ТОВ «СІТРІ») : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / М. П. Зеленський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 18 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/246
Enthalten in den Sammlungen:Факультет економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Зеленський_aref.pdf526.35 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.