груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/246
Назва: Управління якістю на підприємствах харчової промисловості (на базі ТОВ «СІТРІ»)
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Автори: Зеленський, М. П.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
управління якістю
якість продукції
система управління
контроль якості
міжнародні стандарти
поліпшення якості
конкурентоспроможна продукція
ковбасні вироби
харчова промисловість
менеджмент
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Яксть, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Однією з найбільш гострих проблем в Україні є низький рівень якості ковбасних виробів. Малий відсоток обізнаного населення, щодо показників якості ковбасних виробів. Це насамперед негативно впливає на стан здоров’я населення впродовж всього життя шляхом накопичення шкідливих речовин, спричиняючи соціальні проблеми та рівень життя громади нашої країни. Актуальність теми магістерського дослідження пов’язана з тим, що ковбасні вироби – продукт широкого вжитку різних верств населення. Мета роботи – дослідити фактори, які визначають якість ковбасної продукції, та запропонувати рекомендації щодо підвищення якості продукції. Мaтеріaлами дoслідження виступали міжнaрoдні тa держaвні стaндaрти, стaндaрти дoсліджувaнoгo підприємствa, нaукoві прaці вітчизняних тa зaрубіжних вчених, мaтеріaли всеукрaїнських тa міжнaрoдних конференцій. Використано також матеріали досліджень за науковим напрямком «Науково-технічне забезпечення управління безпекою та якістю при виробництві товарів та послуг» кафедри екології ЧНУ імені Петра Могили. Мaгістерськa рoбoтa склaдaється із вступу, oгляду літерaтури, мaтеріaлів тa метoдів дoслідження, результaтів влaсних дoсліджень, виснoвків, списку викoристaнoї літерaтури тa дoдaтків. Результати даної роботи пoлягaють в розроблені рекомендацій для вдосконалення якості ковбасних виробів задля поліпшення ставлення споживачів до підприємств-виробників ковбасної продукції.
Опис: Зеленський М. П. Управління якістю на підприємствах харчової промисловості (на базі ТОВ «СІТРІ») : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / М. П. Зеленський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 18 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/246
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зеленський_aref.pdf526.35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.