груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3084
Назва: Управління ефективністю діяльності підприємства
Інші назви: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»
Автори: Сорочан, В. С.
Ключові слова: кафедра менеджменту
Дранус Л. С.
ефективність
управління ефективністю
підприємство
стимулювання.
effectiveness
performance management
enterprise
incentivization
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу присвячено узагальненню теоретичних, методологічних основ управлінню ефективностю діяльності підприємства, проведенню емпіричного аналізу та розробці пропозицій щодо підвищення ефективності управління підприємством. Об’єктом дослідження є ефективність управління діяльності підприємства на прикладі ТОВ «Нова Пошта». Предметом дослідження є теорико-методологічні основи та практичні аспекти управління ефективностю діяльності підприємства. This qualification work is dedicated to summarizing the theoretical and methodological foundations of enterprise performance management, conducting empirical analysis, and developing proposals for improving enterprise management efficiency. The object of the study is the effectiveness of enterprise management using the example of LLC "Nova Poshta". The subject of the research is the theoretical and methodological foundations and practical aspects of enterprise performance management.
Опис: Сорочан В. С. Управління ефективністю діяльності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / В. С. Сорочан ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 76 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3084
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
кваліфікаційна робота Сорочан.pdf1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.