груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3084
Title: Управління ефективністю діяльності підприємства
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»
Authors: Сорочан, В. С.
Keywords: кафедра менеджменту
Дранус Л. С.
ефективність
управління ефективністю
підприємство
стимулювання.
effectiveness
performance management
enterprise
incentivization
Issue Date: Jun-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено узагальненню теоретичних, методологічних основ управлінню ефективностю діяльності підприємства, проведенню емпіричного аналізу та розробці пропозицій щодо підвищення ефективності управління підприємством. Об’єктом дослідження є ефективність управління діяльності підприємства на прикладі ТОВ «Нова Пошта». Предметом дослідження є теорико-методологічні основи та практичні аспекти управління ефективностю діяльності підприємства. This qualification work is dedicated to summarizing the theoretical and methodological foundations of enterprise performance management, conducting empirical analysis, and developing proposals for improving enterprise management efficiency. The object of the study is the effectiveness of enterprise management using the example of LLC "Nova Poshta". The subject of the research is the theoretical and methodological foundations and practical aspects of enterprise performance management.
Description: Сорочан В. С. Управління ефективністю діяльності підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / В. С. Сорочан ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 76 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3084
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
кваліфікаційна робота Сорочан.pdf1.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.