груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Titel: Корекція схильності до агресії молодших школярів засобами арт-терапії
Sonstige Titel: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія»
Autoren: Мечет, О. Р.
Stichwörter: Кафедра психології
Караджи О. С.
агресія
молодші школярі
арт-терапія
методики
агресивні прояви
Erscheinungsdatum: Jun-2024
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: В роботі здійснено теоретичний аналіз особливостей корекції схильності до агресії молодших учнів. Розкрито теоретичні підходи до розуміння явища агресії. Висвітлено фактори зростання схильності до появи та розвитку агресії та збільшення її рівня. Досліджено вплив факторів виховання, впливу оточення та середовища, сімейних уз на появу або зменшення рівня схильності до агресії учня. Проведено кількісний та якісний аналіз результатів емпіричного дослідження схильності до явища агресії молодших школярів. Розроблено корекційну програму для зменшення рівня схильності до агресивних проявів у молодших учнів. Об’єктом дослідження виступає агресія у молодших школярів. Предметом дослідження є корекція схильності до агресії у молодших школярів засобами арт терапії. Наукова новизна дослідження полягає в обгрунтуванні теоретичних підходів до змісту поняття агресії, у розширенні наукових знань про арттерапію, як психологічний метод корекції рівня схильності молодших учнів до агресії та пошуку шляхів застосування методів арт-терапії для корекції агресії учнів у майбутньому.
Beschreibung: Мечет О. Р. Корекція схильності до агресії молодших школярів засобами арт-терапії : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 053 «Психологія» / О. Р. Мечет ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 82 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3520
Enthalten in den Sammlungen:Навчально-науковий медичний інститут

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Мечет_диплом.pdf635.02 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.