груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/438
Title: Застосування систем електронного документообігу та інформаційно-комунікаційних технологій у державному управлінні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Єрко, Інна Анатоліївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
електронний документообіг
електронна взаємодія
інформаційно-комунікаційні технології
державне управління
міжнародний досвід
інформаційно-комунікаційні технології
електронний документообіг в Україні
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена вирішенню важливого науково-практичного завдання застосування інформаційно-комунікаційних технологій у державному управлінні та створенню на їх основі систем електронного документообігу. Розкрито теоретичні засади електронного документообігу та визначено його вплив на підвищення ефективності управлінської діяльності. Проаналізовано законодавче забезпечення електронного документообігу в Україні. Розглянуто міжнародний досвід впровадження електронного документообігу, а також вітчизняні практики впровадження систем електронного документообігу та електронної взаємодії органів влади України. Запропоновані практичні підходи до організації системи електронного документообігу центральним органом виконавчої влади. Проаналізовані перспективні напрями розвитку систем електронного документообігу в Україні.
Description: Єрко, І. А. Застосування систем електронного документообігу та інформаційно-комунікаційних технологій у державному управлінні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / І. А. Єрко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/438
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Авторефрт Єрко.pdf229.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.