груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/438
Назва: Застосування систем електронного документообігу та інформаційно-комунікаційних технологій у державному управлінні
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Єрко, Інна Анатоліївна
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
електронний документообіг
електронна взаємодія
інформаційно-комунікаційні технології
державне управління
міжнародний досвід
інформаційно-комунікаційні технології
електронний документообіг в Україні
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена вирішенню важливого науково-практичного завдання застосування інформаційно-комунікаційних технологій у державному управлінні та створенню на їх основі систем електронного документообігу. Розкрито теоретичні засади електронного документообігу та визначено його вплив на підвищення ефективності управлінської діяльності. Проаналізовано законодавче забезпечення електронного документообігу в Україні. Розглянуто міжнародний досвід впровадження електронного документообігу, а також вітчизняні практики впровадження систем електронного документообігу та електронної взаємодії органів влади України. Запропоновані практичні підходи до організації системи електронного документообігу центральним органом виконавчої влади. Проаналізовані перспективні напрями розвитку систем електронного документообігу в Україні.
Опис: Єрко, І. А. Застосування систем електронного документообігу та інформаційно-комунікаційних технологій у державному управлінні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / І. А. Єрко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/438
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авторефрт Єрко.pdf229.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.