груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/447
Title: Особливості та тенденції реформування системи професійного навчання державних службовців
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Москаленко, Д. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Акімова Т. Ю.
державні службовці
професійне навчання
державна політика
досвід
Європа
реформування
зарубіжні систем
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 074 публічне управління та адміністрування. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню професійного навчання державних службовців, спираючись на досвід Європи, яка може показати на своєму досвіді, як правильно реформувати нашу систему навчання. У процесі дослідження було з’ясовано та проаналізовано нормативно-правове забезпечення державної політики у сфері професійного навчання державних службовців в Україні, про охарактеризовано системи професійного навчання, розглянуто зарубіжні моделі підготовки та системи навчання в Європі та в Україні за допомогою аналізу та порівняння, визначено проблеми системи професійного навчання, які турбують нас зараз та запропоновано способи реформування системи професійного навчання державних службовців.
Description: Москаленко Д. В. Особливості та тенденції реформування системи професійного навчання державних службовців : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Д. В. Москаленко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/447
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Москаленко.docx40.55 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.