груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/447
Назва: Особливості та тенденції реформування системи професійного навчання державних службовців
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Москаленко, Д. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
Акімова Т. Ю.
державні службовці
професійне навчання
державна політика
досвід
Європа
реформування
зарубіжні систем
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 074 публічне управління та адміністрування. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню професійного навчання державних службовців, спираючись на досвід Європи, яка може показати на своєму досвіді, як правильно реформувати нашу систему навчання. У процесі дослідження було з’ясовано та проаналізовано нормативно-правове забезпечення державної політики у сфері професійного навчання державних службовців в Україні, про охарактеризовано системи професійного навчання, розглянуто зарубіжні моделі підготовки та системи навчання в Європі та в Україні за допомогою аналізу та порівняння, визначено проблеми системи професійного навчання, які турбують нас зараз та запропоновано способи реформування системи професійного навчання державних службовців.
Опис: Москаленко Д. В. Особливості та тенденції реформування системи професійного навчання державних службовців : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Д. В. Москаленко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/447
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Москаленко.docx40.55 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.