груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Titel: Ефективність надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Autoren: Петрик, Юлія Миколаївна
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
публічна послуга
громадський моніторинг
теоретико-правові засади
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Магістерську роботу присвячено дослідженню ефективності надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі. Розглянуто теоретико-правові засади інституту публічних послуг. З’ясовано, що питання надання публічних послуг в нашій державі так досі і не отримало правового закріплення, хоча в деяких нормативних актах міститься різне визначення поняття «публічна послуга». Наведено різні визначення поняття «публічні послуги», що свідчить про різноманітність поглядів науковців щодо розуміння цієї категорії. Перераховано різні ознаки публічних послуг. робота присвячена аналізу надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі. Зроблено класифікацію публічних послуг та надано їх характеристику. Систематизовано стандарти й основні критерії якості надання публічних послуг. Узагальнено світовий досвід надання публічних послуг державними і самоврядними органами влади та визначено шляхи його імплементації у законодавство України. Наприкінці роботи обґрунтовано удосконалення системи надання публічних послуг в Україні. Сформульовано напрями підвищення якості надання публічних послуг. Виявлено цілий ряд проблем у сфері надання публічних послуг в Україні.
Beschreibung: Петрик, Ю. М. Ефективність надання публічних послуг в Україні на сучасному : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Ю. М. Петрик; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/466
Enthalten in den Sammlungen:Інститут державного управління

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
автореферат_Петрик.pdf254.58 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.