груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
Назва: Ефективність надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Автори: Петрик, Юлія Миколаївна
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
публічна послуга
громадський моніторинг
теоретико-правові засади
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено дослідженню ефективності надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі. Розглянуто теоретико-правові засади інституту публічних послуг. З’ясовано, що питання надання публічних послуг в нашій державі так досі і не отримало правового закріплення, хоча в деяких нормативних актах міститься різне визначення поняття «публічна послуга». Наведено різні визначення поняття «публічні послуги», що свідчить про різноманітність поглядів науковців щодо розуміння цієї категорії. Перераховано різні ознаки публічних послуг. робота присвячена аналізу надання публічних послуг в Україні на сучасному етапі. Зроблено класифікацію публічних послуг та надано їх характеристику. Систематизовано стандарти й основні критерії якості надання публічних послуг. Узагальнено світовий досвід надання публічних послуг державними і самоврядними органами влади та визначено шляхи його імплементації у законодавство України. Наприкінці роботи обґрунтовано удосконалення системи надання публічних послуг в Україні. Сформульовано напрями підвищення якості надання публічних послуг. Виявлено цілий ряд проблем у сфері надання публічних послуг в Україні.
Опис: Петрик, Ю. М. Ефективність надання публічних послуг в Україні на сучасному : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Ю. М. Петрик; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 15 c.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/466
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат_Петрик.pdf254.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.