груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/583
Title: Інформаційна система підтримки веб-застосунку для онлайн бронювання
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Authors: Олейніченко, Є. Є.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кулаковська І. В.
інформаційна система
веб-додаток
онлайн бронювання
MVC
PHP
MySQL
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В дипломній роботі описана система підтримки веб-додатку для онлайн бронювань столиків в закладах ресторанного типу. В роботі проведено аналіз програмного забезпечення для онлайн бронювань, визначено принципи та класифікацію систем онлайн замовлень. Для створення графічного інтерфейсу було використано HTML, CSS, JavaScript, PHP та MySQL на основі шаблону програмування MVC. Доступ до бази даних MySQL реалізовано за допомогою класу PDO. Система має інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс для гнучкого налаштування для різних закладів ресторанного типу, авторизацію та різні права доступу для введення, редагування та видалення інформації. Система має модульну структура, тому може бути розширена за рахунок нових функціональних можливостей.
Description: Олейніченко Є. Є. Інформаційна система підтримки веб-застосунку для онлайн бронювання: автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Є. Є. Олейніченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/583
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Олейніченко_401_1.pdf352.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.