груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/583
Назва: Інформаційна система підтримки веб-застосунку для онлайн бронювання
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Автори: Олейніченко, Є. Є.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Кулаковська І. В.
інформаційна система
веб-додаток
онлайн бронювання
MVC
PHP
MySQL
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Бакалавр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В дипломній роботі описана система підтримки веб-додатку для онлайн бронювань столиків в закладах ресторанного типу. В роботі проведено аналіз програмного забезпечення для онлайн бронювань, визначено принципи та класифікацію систем онлайн замовлень. Для створення графічного інтерфейсу було використано HTML, CSS, JavaScript, PHP та MySQL на основі шаблону програмування MVC. Доступ до бази даних MySQL реалізовано за допомогою класу PDO. Система має інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс для гнучкого налаштування для різних закладів ресторанного типу, авторизацію та різні права доступу для введення, редагування та видалення інформації. Система має модульну структура, тому може бути розширена за рахунок нових функціональних можливостей.
Опис: Олейніченко Є. Є. Інформаційна система підтримки веб-застосунку для онлайн бронювання: автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / Є. Є. Олейніченко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/583
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Олейніченко_401_1.pdf352.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.