груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/700
Назва: Апаратно-програмний модуль автоматизованої сушки харчових продуктів
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Михайловська, К. О.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Старченко В. В.
сушіння харчових продуктів
переробка харчових продуктів
сушарки
методи сушіння
ІЧ-нагрівачі
автоматизована сушка
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Україна багата на фрукти, овочі, зернові культури. Для їх довготривалого зберігання, та збереження корисних властивостей найкращім способом переробки є сушіння. Тому виникає нагальна потреба у створенні екологічних автоматизованих побутових сушильних пристроїв для домашнього використання та малого бізнесу. Бакалаврська робота присвячена розробці апаратно-програмного модулю для автоматизованого сушіння овочів та фруктів. Розглянуто різні види сушарок: промислові, побутові, саморобні. Проаналізовано існуючі альтернативні прилади. Запропоновано апаратно-програмний модуль для автоматизованої сушки плодоовочевої продукції. Висока ефективність запропонованого пристрою забезпечується поєднанням конвективного та інфрачервоного методів сушки. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначена актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання до виконання бакалаврської роботи. У першому розділі проаналізовано стан галузі переробки харчових продуктів в Україні методом висушування; розглянуто світовий досвід з розробки методів сушіння харчових продуктів (патентування); проведено аналіз різних моделей інфрачервоних дегідраторів. У другому розділі визначено оптимальний метод сушіння продуктів в побутових умовах, та описано прототип пристрою, що його реалізує. У третьому розділі наведено опис програмного забезпечення для автоматичного управління розробленим модулем. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів, вказані шляхи подальшого вдосконалення розробленого модуля. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 63 сторінки, 46 рисунків, 6 таблиць, 18 джерел посилання.
Опис: Михайловська К. О. Апаратно-програмний модуль автоматизованої сушки харчових продуктів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / К. О. Михайловська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/700
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+ Автореферат_Михайловська 406.pdf329.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.