груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/761
Title: Вдосконалення механізму здійснення державних та місцевих закупівель
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Широка, О. Я.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
закупівлі
державні закупівлі
місцеві закупівлі
тендер
торги
контракти
реєстр
систем закупівлі
бюджет
бюджетні кошти
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Розглянуто основні поняття і сутність державних закупівель, проводиться аналіз становлення системи державних закупівель, формування її як інституту ринку, систематизовано інструменти регулювання системи, функції, розглянуто основні підходи щодо оцінки ефективності функціонування органів влади в системі державних та місцевих закупівель. Проведено аналіз розвитку системи державних закупівель, виявлено її особливості й недоліки, визначено вплив галузевої специфіки на структуру витрат з державних та місцевих закупівель, виділені основні елементи управління системою державних закупівель на регіональному та місцевому рівні, визначені проблеми функціонування й оцінки ефективності системи державних та місцевих закупівель в регіоні, розширено систему критеріїв для оцінки ефективності державної закупівельної діяльності. Запропоновані заходи щодо вдосконалення діяльності органів виконавчої влади в системі державних та місцевих закупівель, удосконалено методику оцінки ефективності діяльності органу виконавчої влади в системі державних закупівель на основі розробки додаткового індикатора – «частка обґрунтованих скарг». На основі запропонованого показника виконаний прогноз ефективності діяльності виконавчого органу влади, що надає можливість для підвищення ефективності системи державних та місцевих закупівель.
Description: Широка О. Я. Вдосконалення механізму здійснення державних та місцевих закупівель : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. Я. Широка, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/761
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Широка.pdf351.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.