груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/761
Назва: Вдосконалення механізму здійснення державних та місцевих закупівель
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Широка, О. Я.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
закупівлі
державні закупівлі
місцеві закупівлі
тендер
торги
контракти
реєстр
систем закупівлі
бюджет
бюджетні кошти
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні поняття і сутність державних закупівель, проводиться аналіз становлення системи державних закупівель, формування її як інституту ринку, систематизовано інструменти регулювання системи, функції, розглянуто основні підходи щодо оцінки ефективності функціонування органів влади в системі державних та місцевих закупівель. Проведено аналіз розвитку системи державних закупівель, виявлено її особливості й недоліки, визначено вплив галузевої специфіки на структуру витрат з державних та місцевих закупівель, виділені основні елементи управління системою державних закупівель на регіональному та місцевому рівні, визначені проблеми функціонування й оцінки ефективності системи державних та місцевих закупівель в регіоні, розширено систему критеріїв для оцінки ефективності державної закупівельної діяльності. Запропоновані заходи щодо вдосконалення діяльності органів виконавчої влади в системі державних та місцевих закупівель, удосконалено методику оцінки ефективності діяльності органу виконавчої влади в системі державних закупівель на основі розробки додаткового індикатора – «частка обґрунтованих скарг». На основі запропонованого показника виконаний прогноз ефективності діяльності виконавчого органу влади, що надає можливість для підвищення ефективності системи державних та місцевих закупівель.
Опис: Широка О. Я. Вдосконалення механізму здійснення державних та місцевих закупівель : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. Я. Широка, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/761
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Широка.pdf351.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.