груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/829
Назва: Механізми реформування загальної середньої освіти в Україні в умовах євроатлантичних процесів
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Адамська, С. Л.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
механізми реформування
загальна середня освіта
євроатлантична інтеграція
модернізація
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню механізмів реформування загальної середньої освіти, так як дана проблема набуває особливої актуальності в наші дні, коли не припиняються дискусії з приводу модернізації системи освіти, які ведуться як серед управлінців-практиків, так і в академічних кругах. Тільки держави, що мають у розпорядженні високоефективну систему освіти, яка відповідає сучасним вимогам, можуть увійти до числа розвинених країн сучасного світу. Практично в усіх країнах, що демонструють високі темпи економічного зростання, пріоритетним напрямом є розвиток освіти. Проведене дослідження з реформування загальної середньої освіти в Україні в умовах євроатлантичних процесів дозволяє зробити висновок, що освітня політика України формується під впливом та з урахуванням в більшості політичного та економічного чинників міжнародних відносин держави, які у свою чергу поступово посилюють значення соціально-психологічних, галузевих та інституціональних чинників. З огляду на вищезазначене, варто вказати, що на сьогодні одним із найефективнішим інструментом розвитку шкільної системи освіти є грантова система, яка сприяє додатковому фінансуванню та інструментом інноваційного розвитку загальної середньої освіти.
Опис: Адамська С. Л. Механізми реформування загальної середньої освіти в Україні в умовах євроатлантичних процесів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / С. Л. Адамська, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/829
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Адамська.pdf496.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.