груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/83
Titel: Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Autoren: Калініна, К. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
Міцкевич Неоніла Василівна
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
харчова промисловість
хлібопекарська галузь
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Узагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проведено аналіз та оцінено стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема хлібопекарської галузі. Обґрунтовано напрями удосконалення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі.
Beschreibung: Калініна К.В. Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роб на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»" /К. В. Калініна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/83
Enthalten in den Sammlungen:Факультет економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Калініна.pdf340.99 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.