Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/83
Titel: | Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
Sonstige Titel: | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» |
Autoren: | Калініна, К. В. |
Stichwörter: | автореферат магістерська робота Міцкевич Неоніла Василівна конкурентоспроможність конкурентні переваги харчова промисловість хлібопекарська галузь |
Erscheinungsdatum: | 2019 |
Herausgeber: | ЧНУ ім. Петра Могили |
Zusammenfassung: | Узагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проведено аналіз та оцінено стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема хлібопекарської галузі. Обґрунтовано напрями удосконалення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. |
Beschreibung: | Калініна К.В. Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роб на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»" /К. В. Калініна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с. |
URI: | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/83 |
Enthalten in den Sammlungen: | Факультет економічних наук |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Калініна.pdf | 340.99 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.