Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/83| Назва: | Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості |
| Інші назви: | автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» |
| Автори: | Калініна, К. В. |
| Ключові слова: | автореферат магістерська робота Міцкевич Неоніла Василівна конкурентоспроможність конкурентні переваги харчова промисловість хлібопекарська галузь |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | ЧНУ ім. Петра Могили |
| Короткий огляд (реферат): | Узагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств. Проведено аналіз та оцінено стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості, зокрема хлібопекарської галузі. Обґрунтовано напрями удосконалення стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської галузі. |
| Опис: | Калініна К.В. Аналіз стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роб на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»" /К. В. Калініна, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 17 с. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/83 |
| Розташовується у зібраннях: | Факультет економічних наук |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Калініна.pdf | 340.99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.