груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/893
Titel: Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Autoren: Петренко, Т. В.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Кузьменко Олександр Борисович
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
конкуренція
конкурентоспроможність
розвиток
ринок
молочна галузь
аналіз
управління
оцінка,підприємство
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Магістерська робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили МОН України, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена теоретико-методологічним основам та практичним питанням формування та управління конкурентоспроможністю на підприємстві. Удосконалено трактування поняття «конкурентоспроможність» та «фактори конкурентоспроможності» та досліджено теоретичні аспекти даного поняття. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності на підприємствах молочної галузі України. Розроблено рекомендаційні заходи з підвищення рівня конкурентоспроможності. Обґрунтовано ефективність запропонованих шляхів та їх вплив на виробничу діяльність підприємства.
Beschreibung: Петренко Т. В., Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Т. В. Петренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 19 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/893
Enthalten in den Sammlungen:Факультет економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореферат Петренко Т.В..pdf519.44 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.