груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/893
Назва: Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Петренко, Т. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Кузьменко Олександр Борисович
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
конкуренція
конкурентоспроможність
розвиток
ринок
молочна галузь
аналіз
управління
оцінка,підприємство
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили МОН України, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена теоретико-методологічним основам та практичним питанням формування та управління конкурентоспроможністю на підприємстві. Удосконалено трактування поняття «конкурентоспроможність» та «фактори конкурентоспроможності» та досліджено теоретичні аспекти даного поняття. Проаналізовано рівень конкурентоспроможності на підприємствах молочної галузі України. Розроблено рекомендаційні заходи з підвищення рівня конкурентоспроможності. Обґрунтовано ефективність запропонованих шляхів та їх вплив на виробничу діяльність підприємства.
Опис: Петренко Т. В., Конкурентоспроможність підприємства та шляхи її підвищення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Т. В. Петренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/893
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Петренко Т.В..pdf519.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.