груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/93
Titel: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Autoren: Мала, К. Ю.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
конкурентоспроможність підприємств харчової галузі
конкурентоспроможність
формування конкурентних переваг
продовольча сфера
конкурентна позиція
харчова промисловість
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Проведено аналіз конкурентних позицій підприємств харчової промисловості України та конкурентоспроможність товарів харчової промисловості. Проаналізовано конкурентоспроможність товару харчової промисловості. Обгрунтована стратегія розвитку підприємств харчової промисловості. Розроблені рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності консервного заводу ФГ «Владам». З усіх пропонованих рекомендацій було обрано: ґрунтовне вивчення запитів споживачів і аналіз конкурентів; обґрунтована рекламна політика; створення нової продукції;
Beschreibung: Мала К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / К. Ю. Мала, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/93
Enthalten in den Sammlungen:Факультет економічних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Мала.pdf265.15 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.