груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/93
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості.
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Мала, К. Ю.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
конкурентоспроможність підприємств харчової галузі
конкурентоспроможність
формування конкурентних переваг
продовольча сфера
конкурентна позиція
харчова промисловість
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз конкурентних позицій підприємств харчової промисловості України та конкурентоспроможність товарів харчової промисловості. Проаналізовано конкурентоспроможність товару харчової промисловості. Обгрунтована стратегія розвитку підприємств харчової промисловості. Розроблені рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності консервного заводу ФГ «Владам». З усіх пропонованих рекомендацій було обрано: ґрунтовне вивчення запитів споживачів і аналіз конкурентів; обґрунтована рекламна політика; створення нової продукції;
Опис: Мала К. Ю. Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / К. Ю. Мала, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/93
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мала.pdf265.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.