груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1000
Title: Європейські стандарти правоохоронної діяльності: загальна характеристика та перспективи гармонізації законодавства ЄС і України в сфері правоохоронної діяльності
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 081 «Право»
Authors: Барбарян, Д. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Європейський Союз (ЄС)
Панченко С.С.
Європол
Євроюст
FRONTEX
правоохоронні органи
поліція
правоохорона діяльність
співробітництво
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Робота на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 081 «Право» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено дослідженню європейських стандартів правоохоронної діяльності Європейського Союзу. У роботі визначено поняття правоохоронних органів ЄС, їхні ознаки, особливості, види та призначення. На підставі вивчення та аналізу чинного законодавства з’ясовано сутність основних правоохоронних інституцій ЄС. Проведено аналіз особливостей механізму реалізації правоохоронної діяльності та взаємодії правоохоронних органів України та країн ЄС. Визначено перспективи удосконалення законодавства України з метою підвищення ефективності правоохоронної діяльності в умовах євроінтеграції.
Description: Барбарян Д. А. Європейські стандарти правоохоронної діяльності: загальна характеристика та перспективи гармонізації законодавства ЄС і України в сфері правоохоронної діяльності : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 081 «Право» / Д. А. Барбарян, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1000
Appears in Collections:Юридичний факультет

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Барбарян Діана Арманівна.pdf387.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.