груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1042
Title: Розподілена система моніторингу стану водіїв на базі arduino
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Фомін, С. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Пузирьов Сергій Володимирович
дорожньо-транспортні пригоди
мобільний застосунок
макетні плати за допомогою Fritzing
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерної інженерії». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Метою роботи є забезпечення безпечного пересування водія, та інших учасників дорожнього руху, а також для того, щоб зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод. Пояснювальна записка магістерської дипломної роботи складається з вступу, 4 розділів. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується теоретичний огляд, різновиди аналогів пристроїв, та порівняння з використованими пристроями. Описання аналогів вже існуючих пристроїв. У другому розділі описується розробка апаратної частини, а саме: опис вибраних компонентів для створення функціонального. У третьому розділі описується розробка програмного забезпечення для даного пристрою, вибір програмного продукту, для створення програми для функціонального пристрою та програми, яка включає налаштування у розроблюваний прототип. Створено . Описано роботу мобільного застосунку, підключення до хмарного сервісу Firebase та робота Wemos з хмарним сервісом. А також робота з калібруванням датчику алкоголю. Виконання тестування апаратного засобу. У четвертому розділі наведена інформація з охорони праці. Проведено оцінку роботи в приміщенні, в якому проводились роботи по створенню прототипу. У висновках проводиться аналіз роботи та отриманих результатів.
Description: Фомін С. О. Розподілена система моніторингу стану водіїв на базі arduino : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / С. О. Фомін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1042
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fomin_автореферат.pdf417.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.