груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1058
Title: Апаратно-програмний модуль трекінгу ключів для потреб ЧНУ ім. Петра Могили
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Пурис, Д. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп’ютерна інженерія
Горбань Гліб Валентинович
трекер ключів
місцезнаходження ключів
пошук ключів
апаратно-програмний модуль
flutter
dart
socket.io
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітньої кваліфікації “Магістр комп’ютерної інженерії”. - Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020., спрямована на розроблення системи трекінгу ключів для зменшення часу, що витрачається на пошук ключів від університетських приміщень. Практичне значення результатів розроблення полягає у можливості їх запровадження у використання робітниками університету для зменшення часу на пошук ключів. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення. У першому розділі досліджується ринок пристроїв для відстеження місцезнаходження ключів; розглядаються види та характеристики пристроїв для трекінгу ключів. У другому розділі здійснюється розробка апаратної частини модуля трекінгу ключів. В даному розділі наведений алгоритм роботи модуля трекінгу ключів, макет схеми пристрою, розглянуто процес проектування та виготовлення корпусу пристрою. У третьому розділі здійснюється розробка програмної частини модуля трекінгу ключів. В даному розділі наведені діаграми варіантів використання мобільного застосунку. Розглянуто реалізацію інтерфейсу користувача мобільного застосунку. Розглянуто структуру бази даних. Розглянуто алгоритм роботи мобільного застосунку та серверу. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. В цілому, магістерська робота без додатків містить 70 сторінок, 41 рисунків, 2 таблиці, 37 джерел посилання.
Description: Пурис Д. І. Апаратно-програмний модуль трекінгу ключів для потреб ЧНУ ім. Петра Могили : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / Д. І. Пурис , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1058
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Пурис_автореферат.pdf666.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.