груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1061
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТрубіна, М. С.-
dc.date.accessioned2020-03-18T10:11:57Z-
dc.date.available2020-03-18T10:11:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1061-
dc.descriptionТрубіна М. С. Система оперативного контролю параметрів зберігання сипучих продуктів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / М. С. Трубіна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.en_US
dc.description.abstractДана робота присвячена розробці спеціалізованої комп'ютерної системи оперативного контролю параметрів сипучих продуктів. Були описані проблеми контролю параметрів зерна, а також проаналізовано проблему виміру рівня зерна в силосі, та врахування конусу зернового насипу. Розроблені технічне завдання, структурна і функціональна схеми, алгоритм роботи системи. Також розроблено метод виміру об'єму сипучого продукту в силосі. Для оперативного контролю параметрів зберігання сипучих продуктів розроблено програмне забезпечення. Також були обрані апаратні засоби системи. В кінці був проведений аналіз результатів розробки системи. У спеціальній частини з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях було проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу працівника ІТ-сфери. Виконано аналіз освітлення та мікрокліматичних умов на робочому місці, управління цивільним захистом на підприємстві у разі виникнення електро-небезпечної ситуації.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкомп’ютерна інженеріяen_US
dc.subjectГожий Олександр Петровичen_US
dc.subjectсистема оперативного контролю параметрів сипучих продуктівen_US
dc.subjectконтроль параметрів зернаen_US
dc.titleСистема оперативного контролю параметрів зберігання сипучих продуктівen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Трубіна_605_Автореферат.pdf198.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.