груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1156
Title: Профілактика агресивної поведінки важковиховуваних підлітків в умовах закладів середньої освіти
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Тулуб, О. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціальної роботи, управління і педагогіки
Палагнюк Ю. В.
агресія
агресивна поведінка
агресивність
важковиховуваність
профілактика
тренінгові технології
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 соціальна робота. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена проблемі агресивної поведінки важковиховуваних підлітків та шляхів її профілактики в умовах закладів середньої освіти. Проаналізовано науково-теоретичні концепції та підходи до вивчення проблеми агресивної поведінки та важковиховуваності дітей підліткового віку у зарубіжній та вітчизняній науці, розкрито особливості фізіологічного і психологічного розвитку підлітка; визначено причини виникнення агресивної поведінки у підлітковому віці; охарактеризовано соціально-психологічні особливості важковиховуваних підлітків, визначено чинники виникнення агресивної поведінки у важковиховуваних підлітків, проаналізовано напрямки соціально-педагогічної роботи щодо профілактики агресивної поведінки серед підлітків у закладах освіти. Розроблено та апробовано систему профілактичної роботи засобами тренінгових технологій з важковиховуваними дітьми підліткового віку з метою зниження у них проявів агресивної поведінки. Результати наукового дослідження можуть бути використані для розробки рекомендацій з профілактики агресивної поведінки серед важковиховуваних підлітків і застосовані на практиці в діяльності закладів середньої освіти, а також при викладанні предметів спеціальності «Соціальна робота».
Description: Тулуб О. О. Профілактика агресивної поведінки важковиховуваних підлітків в умовах закладів середньої освіти : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / О. .О.Тулуб , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 20 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1156
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Тулуб_(Зайцева).pdf512.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.