груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1164
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБіла, Ю. С.-
dc.date.accessioned2020-05-20T08:11:11Z-
dc.date.available2020-05-20T08:11:11Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1164-
dc.descriptionБіла Ю. С. Вплив меценатства як форми благодійності на розвиток соціальної роботи в Україні в ХІХ – початок ХХ століття : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / Ю. С. Біла , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.en_US
dc.description.abstractМагістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 соціальна робота. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена дослідженню становлення соціальної роботи в Україні в ХІХ – початок ХХ століття. Проведений історичний аналіз розвитку доброчинності та меценатства в Україні. Зʼясовано виховний вплив меценатства на розвиток українського суспільства.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectкафедра соціальної роботи, управління і педагогікиen_US
dc.subjectСургова Світлана Юріївнаen_US
dc.subjectмеценатствоen_US
dc.subjectформа благодійностіen_US
dc.subjectдоброчинністьen_US
dc.subjectмеценатиen_US
dc.subjectсоціальна роботаen_US
dc.subjectрозвитокen_US
dc.titleВплив меценатства як форми благодійності на розвиток соціальної роботи в Україні в ХІХ – початок ХХ століттяen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Біла.pdf244.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.