груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1166
Title: Профілактика емоційного вигорання у працівників соціальної сфери
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Кашлюк, А. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціальної роботи, управління і педагогіки
Палагнюк Ю. В.
емоційне вигоряння
соціальний працівник
тренінг
групова взаємодія
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 231 соціальна робота. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних засад та розробиці практичних рекомендацій щодо профілактики синдрому «емоційного вигорання» у працівників соціальної сфери. У процесі дослідження було здійснено аналіз теоретичних підходів науковців до вивчення синдрому «емоційного вигорання» у працівників соціальної сфери. Досліджено специфіку професійної діяльності соціальних працівників як один з факторів емоційного вигорання. Встановлено, що особливості соціальної роботи як професійної діяльності тісно переплітаються з факторами які впливають на розвиток емоційного вигорання. Проаналізовано форми та методи профілактики емоційного вигорання у працівників соціальної сфери та проведена діагностика рівеня емоційного вигорання у працівників соціальної сфери (на прикладі міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг міста Миколаєва). Розроблено рекомендації щодо профілактики синдрому «емоційного вигорання» у працівників соціальної сфери.
Description: Кашлюк А. А. Профілактика емоційного вигорання у працівників соціальної сфери : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / А. А. Кашлюк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1166
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АВТОРЕФЕРАТ_Кашлюк_А_А_ (1).pdf204.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.